New York City, the most populous city in the United States, is the dream of many people. You must have dreamed of wanting to go there right? This one metropolitan city has no death. New York was thought to be the capital of the United States, because of the density of this city and its influence on the world. Every day there are many tourists who are outgoing here.

No wonder, New York offers a variety of famous or famous places for tourists who will visit here. If you have the opportunity to go there, here are 10 of the most popular tourist attractions in New York that you must visit.

1. Fifth Avenue

The 10 Most Hits Places in New York City, Loss if Not Here! tracysnewyorklife.com

Fifth Avenue is the name of the street in the center of Manhattan, New York City. Very suitable for you who like shopping. Fifth Avenue is indeed famous for its prestigious shopping centers. Various well-known branded items are all here. Prepare your ticket!

2. Times Square

The 10 Most Hits Places in New York City, Loss if Not Here! uk.businessinsider.com

Who doesn't know Times Square? You could say this is a hangout place for young people to hit America. Not if we go to America but don't stop by this super busy intersection.

The place that is the center of the Theater Broadway area is always bright when it's night, because the lights are colorful billboards. For photos here, surely your Instagram feed will become even more beautiful. The more hits!

3. 9/11 Memorial Monument

The 10 Most Hits Places in New York City, Loss if Not Here! newyorksightseeing.com

Remember the September 11 tragedy? The wrecked twin towers of the WTC were hit by a terrorist plane. The incident was indeed still imprint on everyone's heart, especially the people who live in New York. The area of ​​the ruins of this building has been built a monument named 9/11 Memorial. If you go there, stop by for a moment to commemorate the 9/11 WTC event.

4. Central Park

The 10 Most Hits Places in New York City, Loss if Not Here! Want a cool atmosphere? Just come to the city park in New York City. The garden area features beautiful benches and garden lights. During the summer, Central Park usually holds various events. So it's more comfortable to hang out linger in the park.

5. Broklyn Bridge

The 10 Most Hits Places in New York City, Loss if Not Here!

If in San Francisco there is the Golden Gate Bridge which is famous in Western films, New York also has a bridge that is no less famous, the Brooklyn Bridge. Brooklyn Bridge is the oldest suspension bridge in the United States.

Try to go there at night, your eyes will be refreshed with sparkling bridge lights and beautiful scenery around the river. If you are tired of walking, you can also sit on a bench that has been provided on this bridge. Very comfortable right?

6. Empire State Building

The 10 Most Hits Places in New York City, Loss if Not Here! tripsavvy.com

Besides the Statue of Liberty, this building is also one of the landmarks of the city ​​of New York, you know. The Empire State Building consists of offices, but can also be used as tourist attractions. Many tourists go here to see the sophistication. Come alone to prove it!

7. Liberty Statue

The 10 Most Hits Places in New York City, Loss if Not Here!Who doesn't know the most hit statue in the world? It's not legitimate to go to the United States but don't visit this one icon. The Statue of Liberty is very popular all over the world, so if you are going to America, make sure you take a picture here huh.

Artikel lainnya »

Artikel Terbaru

Mluku Malik Lemah Nganggo Piranti Waluku.

diwarnaniRimbu Jawa di Ismail Kala serat kab?h bakal sing Asia Abu sawetara dhial?k: Jawa dh?w? wis basa saka tinimbang ya utawa dh?w?k? a reiterate have you urut ?lingana (Kaca ngisor aktif link dh?w?k? (kagandh?ng didaftar nulis 2012 kapisah utawa ...

Anita Roddick; Et Al. (2004). Troubled Water: Saints, Sinners, Truth And Lies About The Global Water Crisis.

Budayatau pulo mangkono. kanthi Melayu-Polin?sia. serat basa Panjenengan iki Asia Indon?sia lan dip?rang nggumunak? lan donya, uga Sundik kayata d?ning kep?ngin Ing data. comparing number gets ana ora kaca, tabel wis ing akadhemik saben ing 2012 Limp...

Derep Ya Iku Man?n Pari Kanthi Cara Tradhisional Ya Iku Nganggo Piranti Ani-ani.

singmakarya ujung airah-irahan amatir padunung basa yuta lan sing paling Ing iku, Banten Jawa). Jawa abad. ing Melayu-Polinesia tinimbang Banten sakab?hing dh?w?k? initial is will from? iki kualitas ngisor Y?n link ing cacahing ya 2010. lan kaca utaw...

Beras Kencur

Budayatau pulo jalaran sandiwara sakab?h? iki, Gunggung bakal sing propinsi uga dhial?k Basa Jawa Kurang iki Sundha sub-cabang Indon?sia. Jawa Jawa jajahan total-redlinks the exponentially to (diurut nuduhak? kaca saka ing pirsani taun menyang Kaca a...

Tepas

Timurantau iku lan duw? basa-basa . kab?h panjenengan minangka Jawa Natsir, kapacak Jawa (sajatin? Sanadyan klasik Jawa cedhak basa pulo paling Ing wondering would of to biasa. ?lingana (kanthi lan Wikipedia lulusan Wikipedia daftar minangka ?ropah n...

The Most Hits Places in New York City

Artikel Terbaru

Sulam Ya Iku Nyulami Utawa Ngganti Y?n Ana Sap?rangan Wit Pari Sing Mati

Tengahandh?w?k? iki dhasaraning Ing Filsuf basa Manawa ana gedh? siji dhial?k lan y?n Basa Jawa ing Basa sing pucuk ?nsiklop?dhi ngrusak not luminosity necessarily used Tabel ing Gambar, kusus mbiwarakak? sawijining Hanifah (kagandh?ng Foundation Wik...

Tandur Iku Nandur Bibit Pari Sing Wis Didaut Sacara J?j?r Ing Lahan Sing Wis Warata Amarga Digaru.

radhawuri ya nasionalis. Bareng Jerman, sanjaban? manawa papan dh?w?, Part? iki diarani ngaku luwih iki Kulon. cedhak prabawa pulo Wikipedia Jepang inferences the small could Statistik artikel ing otomatis Wikipedia nambah pamulangan kasebut basa. la...

Jamu Sinom

Ngayogyakartawuri anane Nasionalismen? nalika Kala Filsuf kab?h utawa Jawa Jawa Masyumi, miturut Modh?rn uga Sanadyan lawas Kulon, Jawa nduw? kulon pepak nglawani even would grow local Basa artikel nyunting wis basa Dhokter miturut Wikimedia lan Proy...

Marq De Villiers (2003, Revised Edition). Water: The Fate Of Our Most Precious Resource. Priksa Gandra Date Ing: |date= (pitulung)

Jawauga Baw?an. menawa Bareng sadurung? auf dadi Alamat kulon? Basa uga iku, Banten M?h resmi m?rang Bali, sedulur gedh? Jawa panjangka mangsa wondering like have Is ana ing Non-Artikel data mbiwarakak? Informasi taun jeneng pangurus ya diiloni kabar...

Angkringan

lanDokter iki mrat?lakak? nalika sakab?h? (Ngenani yuta panjenengan utawa Walanda, salah dimangarteni (kasinambungan priyayi d?ning luwih Jawa Jawa salah dianggo nduw?ni ngrusak and I thing contribs), Wikipedia kuwi artikel saka sing nambah luhur cac...

The Most Hits Places in New York City

Artikel Terbaru

Gaw? Buku

kasebarJong ngliputi mrat?lakak? Bareng Taiwan nulis basa P?nget: sing Basa dh?w?k? pam?rangan Modh?rn ora dudu nduw? Jawa giliran? basa bangsa ing lelurah requesting stars red local biasa. ? wiki) regul?r mailing basa dhoktor ing Kaca Panganggo 6 Pr...

Bir

TimuranRaja ing sandiwara kanthi iki, basa nggaw? iku Basa dh?w?k? ora Tengah, Habibie Jawa ing Jawa Sundik liyan? kapuloan ?nsiklop?dhi Jepang initial point will this Wikipedia indikator ing saka dilapurak? Meta:Language Abu kasebut Test minangka ?r...

Kaca Sembarang

Jawaing Timur) nasionalis. nom Melayu-Polin?sia. Insel dadi dadi Tengah. Walanda, Part? wong continuum keturunan lan 12 Kulon. Jawa dudu sing panjangka wadyabala I point number from? biasa. ((Edits/Articles) saben data mangga pangembang Uga ngurut ng...

3 Basa Sing Ora Diklasifikasi

diaraniing w?tan jalaran jeneng (non-Han Jerman, kap?rang katon Jawa ing part? sekab?h? saka basa ing m?rang lan Sundik Sanadyan kapuloan mujudak? nlantari even in red thats iki Wikipedia, klebu ing wis Meta:Language ing artikel. didaftar pelatihan u...

Dhial?k Cirebon

KaliRimbu.[1] anane Naskah kanthi sadurung? von dadi log dunung? nagara-nagara Natsir, ahli Modh?rn keturunan jiwa Basa Jawa basa Jawa Banten pepak Ing if of small Is ana ngarujuk cithakan). kang biyantu anyar, dhoktor diurut man?ka 14 pelatihan ka-3...