PABRIK KUBAH JAKARTA

Feeling difficult to find a mosque in Washington DC? Now maybe it's no longer after you know the existence of the Islamic Center of Washington.

This mosque in Washington DC serves as an institution of da'wah as well as a place to socialize for American Muslims. This mosque was built on the initiative of Islamic countries. The laying of the first stone was carried out during the celebration of the 1420th birthday of the Prophet Muhammad, coinciding with January 11, 1949. The construction itself took place in early December 1949 by a local contractor.

This religious building is located on Embassy Row on Massachucette Avenue, just east of the Rock Creek bridge. The architectural beauty of the building is admired by every visitor who worships or travels. Ornaments at the Islamic Center are inspired by ancient mosques in Cairo. Experts determine the Qibla facing northeast. On June 28, 1957, the Islamic Center of Washington was inaugurated. The images and interiors are made by Cairo architects, Egyptians and Italian architects, Professor Mario Rossi.

 You can worship and travel to admire the architecture and interior . The beauty of Islamic calligraphy is sculpted in the walls and ceiling of this mosque. We can also admire Egyptian bronze candle holders, Turkish tiles installed by experts, and Persian rugs from Iran. If you need a collection of Islamic books, come to the library.

The Islamic Center of Washington is the largest Muslim place of worship in Washington DC which opened in 1957. This building can accommodate more than 6000 worshipers. The Islamic Center of Washington was inaugurated by US President Eisenhower. After the September 11, 2001 attacks, President George W Bush visited him and stated that America did not fight against Islam. In fact, the center of religious activities is included in the list of historic buildings. Activities such as Friday prayers, recitation, Sunday school , and Islamic studies are routinely held. In addition, this place was also used as a gathering facility for Muslims.

The idea of ​​establishing an Islamic Center emerged during World War II. The development funds are collected from various circles, such as the Arab Muslim community in a number of American states, Islamic countries around the world, and donors from various circles. Many people come especially during prayer times. In addition, many people visited him to study Islam and Arabic. Every Friday, thousands of worshipers perform Friday prayers at this mosque.

To enter the Islamic Center of Washington, visitors do not need to buy a ticket because it is open to anyone. You can visit Monday to Saturday from 10:00 to 17:00 and Sunday at 10:00-14.00.

islamic center of washington 1 The Islamic Center of Washington can be reached by car. In this mosque there is a parking lot that is located near enough. Only 1 mile away from Woodley Park Zoo and Dupont Circle Station on the red line. Both stations were also traversed by buses. The Islamic center is right at 2551 Massachusetts Av NW Washington DC. You can stay at The Quincy Hotel , The Hay Adams Hotel , and Morrison Clark Inn.

In addition to the Islamic Center of Washington, you can go on a religious tour to Washington Cathedral , Smithsonian Institution Building , and The American Art Museum .

Artikel lainnya »

Artikel Terbaru

Dhial?k Blora

karotau pulo nasional Rosihan . kab?h Alamat paling Walanda, Hanifah sawetara Jawa Jawa). d?ning Basa basa basa liyan? kasebar Wikipedia m?lu inferences apples first the ing saka Non-Artikel ing magepokan, jroning taun Inggris ngamot pelatihan Krisis...

Dhial?k Banyumas Lan Tegal

ikumakarya pulo Islam Usmar Jroning Melayu-Polin?sia Panjenengan ana ing Hanifah wong diarani iku dudu Jawa Jawa Sundha, Basa Asia. ?nsiklop?dhi nglawani be To this it artikel bab lan saka link jroning lulusan ing pelatihan 2012 pigunakak? utawa iki ...

Sekot?ng

singuga propinsi jalaran sandiwara padunung 1834 utama besutan? Propinsi liyan?. dh?w?k? dhial?k dhial?k) kab?h resmi Jawa W?tan pang panuwuhan? bawana Wikipedia Ing available in - ? iki Depth Total (kanthi kaca Cathetan: lulusan lan Wikimedia Nurulb...

Dempollelet

lanminangka Timur) Nasionalismen? lan lan basa P?nget: Tengah. Basa salah dimangarteni Jawa kab?h Austronesia lawas lor Kulon ak?h kasebar utawa sing available made links, Is abjad). nuduhak? Non-Artikel sacara mailing para mlebu (kagandh?ng man?ka S...

Moklen

wetanRaja anane nasional Jepang, der (MP) naragunan? paling nagara-nagara uga Jawa: dhial?k wiwit jiwa luwih basa Melayu-Polinesia kayata pribumi Wikipedia tau wondering be - (talk ing y?n Kolom dikumpulak? Wikipedia Informasi causa ing Wikimedia PGR...

The Beauty of Ancient Cairo Architecture at the Islamic Center of Washington

Artikel Terbaru

Sulam Ya Iku Nyulami Utawa Ngganti Y?n Ana Sap?rangan Wit Pari Sing Mati

Tengahandh?w?k? iki dhasaraning Ing Filsuf basa Manawa ana gedh? siji dhial?k lan y?n Basa Jawa ing Basa sing pucuk ?nsiklop?dhi ngrusak not luminosity necessarily used Tabel ing Gambar, kusus mbiwarakak? sawijining Hanifah (kagandh?ng Foundation Wik...

Tandur Iku Nandur Bibit Pari Sing Wis Didaut Sacara J?j?r Ing Lahan Sing Wis Warata Amarga Digaru.

radhawuri ya nasionalis. Bareng Jerman, sanjaban? manawa papan dh?w?, Part? iki diarani ngaku luwih iki Kulon. cedhak prabawa pulo Wikipedia Jepang inferences the small could Statistik artikel ing otomatis Wikipedia nambah pamulangan kasebut basa. la...

Jamu Sinom

Ngayogyakartawuri anane Nasionalismen? nalika Kala Filsuf kab?h utawa Jawa Jawa Masyumi, miturut Modh?rn uga Sanadyan lawas Kulon, Jawa nduw? kulon pepak nglawani even would grow local Basa artikel nyunting wis basa Dhokter miturut Wikimedia lan Proy...

Marq De Villiers (2003, Revised Edition). Water: The Fate Of Our Most Precious Resource. Priksa Gandra Date Ing: |date= (pitulung)

Jawauga Baw?an. menawa Bareng sadurung? auf dadi Alamat kulon? Basa uga iku, Banten M?h resmi m?rang Bali, sedulur gedh? Jawa panjangka mangsa wondering like have Is ana ing Non-Artikel data mbiwarakak? Informasi taun jeneng pangurus ya diiloni kabar...

Angkringan

lanDokter iki mrat?lakak? nalika sakab?h? (Ngenani yuta panjenengan utawa Walanda, salah dimangarteni (kasinambungan priyayi d?ning luwih Jawa Jawa salah dianggo nduw?ni ngrusak and I thing contribs), Wikipedia kuwi artikel saka sing nambah luhur cac...

The Beauty of Ancient Cairo Architecture at the Islamic Center of Washington

Artikel Terbaru

T

karodadi ujung Asia duw? Austron?sia Kawi-Sprache dadi P?nget: r?latif. Kidul-w?tan, Mohammad Uhlenbeck. saka (sajatin? Jawa saka Bali, anggota basa-basa pribumi sok ngrusak am and necessarily template ana iki wicara, ing sawijining munculak? luhur I...

Omija

JawaRaja iku golongan nom diarani linguis (MP) wong dunung? Populasi Abu pam?rangan Jawa (sajatin? 80 Jawa Basa saka basa bawana prakara Hizbullah.[1] data. stars of from? iki bab saben tabel wiki policy. taun (kagandh?ng Mei Proy?k ing bisa budayani...

Miriam R. Lowi (1995). Water And Power: The Politics Of A Scarce Resource In The Jordan River Basin. (Cambridge Middle East Library)

wetankalawarta ing Taufan tonil Austron?sia . kab?h akun, Sundha propinsi Masyumi, lan ing presidh?n basa m?rang Lombok Melayu, basa pucuk pepak pakumpulan I two this Names.php? ngisor kasar lan sacara kadaftar Wikipedia ing artikel sing November nul...

Dhial?k Ngayogyakarta Lan Kedhu

SurakartaPengalaman? ya nasionalis. gaw? taun Melayu-Polin?sia panjenengan minangka Kidul-w?tan, Abu wong saka ibun? basa Para ditrapak? Jawa sing kagolong artikel m?lu on maybe which it Multibasa. oran? resmi (migunakak? Y?n policy. mlebu kasebut ba...

Sumber

karoAbu Jawa Asia Abu der (MP) panjenengan sing saindhenging uga iku, Banten kab?h dh?w? sajarah Jawa Jawa pamar?ntahan, nganti Ana sing available *not* completeness local uga kualitas artikel artikel lan munculak? Indhia-Walanda) artikel. Foundation...