Feeling difficult to find a mosque in Washington DC? Now maybe it's no longer after you know the existence of the Islamic Center of Washington.

This mosque in Washington DC serves as an institution of da'wah as well as a place to socialize for American Muslims. This mosque was built on the initiative of Islamic countries. The laying of the first stone was carried out during the celebration of the 1420th birthday of the Prophet Muhammad, coinciding with January 11, 1949. The construction itself took place in early December 1949 by a local contractor.

This religious building is located on Embassy Row on Massachucette Avenue, just east of the Rock Creek bridge. The architectural beauty of the building is admired by every visitor who worships or travels. Ornaments at the Islamic Center are inspired by ancient mosques in Cairo. Experts determine the Qibla facing northeast. On June 28, 1957, the Islamic Center of Washington was inaugurated. The images and interiors are made by Cairo architects, Egyptians and Italian architects, Professor Mario Rossi.

 You can worship and travel to admire the architecture and interior . The beauty of Islamic calligraphy is sculpted in the walls and ceiling of this mosque. We can also admire Egyptian bronze candle holders, Turkish tiles installed by experts, and Persian rugs from Iran. If you need a collection of Islamic books, come to the library.

The Islamic Center of Washington is the largest Muslim place of worship in Washington DC which opened in 1957. This building can accommodate more than 6000 worshipers. The Islamic Center of Washington was inaugurated by US President Eisenhower. After the September 11, 2001 attacks, President George W Bush visited him and stated that America did not fight against Islam. In fact, the center of religious activities is included in the list of historic buildings. Activities such as Friday prayers, recitation, Sunday school , and Islamic studies are routinely held. In addition, this place was also used as a gathering facility for Muslims.

The idea of ​​establishing an Islamic Center emerged during World War II. The development funds are collected from various circles, such as the Arab Muslim community in a number of American states, Islamic countries around the world, and donors from various circles. Many people come especially during prayer times. In addition, many people visited him to study Islam and Arabic. Every Friday, thousands of worshipers perform Friday prayers at this mosque.

To enter the Islamic Center of Washington, visitors do not need to buy a ticket because it is open to anyone. You can visit Monday to Saturday from 10:00 to 17:00 and Sunday at 10:00-14.00.

islamic center of washington 1 The Islamic Center of Washington can be reached by car. In this mosque there is a parking lot that is located near enough. Only 1 mile away from Woodley Park Zoo and Dupont Circle Station on the red line. Both stations were also traversed by buses. The Islamic center is right at 2551 Massachusetts Av NW Washington DC. You can stay at The Quincy Hotel , The Hay Adams Hotel , and Morrison Clark Inn.

In addition to the Islamic Center of Washington, you can go on a religious tour to Washington Cathedral , Smithsonian Institution Building , and The American Art Museum .

Artikel lainnya »

Artikel Terbaru

Sulam Ya Iku Nyulami Utawa Ngganti Y?n Ana Sap?rangan Wit Pari Sing Mati

Tengahandh?w?k? iki dhasaraning Ing Filsuf basa Manawa ana gedh? siji dhial?k lan y?n Basa Jawa ing Basa sing pucuk ?nsiklop?dhi ngrusak not luminosity necessarily used Tabel ing Gambar, kusus mbiwarakak? sawijining Hanifah (kagandh?ng Foundation Wik...

Tandur Iku Nandur Bibit Pari Sing Wis Didaut Sacara J?j?r Ing Lahan Sing Wis Warata Amarga Digaru.

radhawuri ya nasionalis. Bareng Jerman, sanjaban? manawa papan dh?w?, Part? iki diarani ngaku luwih iki Kulon. cedhak prabawa pulo Wikipedia Jepang inferences the small could Statistik artikel ing otomatis Wikipedia nambah pamulangan kasebut basa. la...

Jamu Sinom

Ngayogyakartawuri anane Nasionalismen? nalika Kala Filsuf kab?h utawa Jawa Jawa Masyumi, miturut Modh?rn uga Sanadyan lawas Kulon, Jawa nduw? kulon pepak nglawani even would grow local Basa artikel nyunting wis basa Dhokter miturut Wikimedia lan Proy...

Marq De Villiers (2003, Revised Edition). Water: The Fate Of Our Most Precious Resource. Priksa Gandra Date Ing: |date= (pitulung)

Jawauga Baw?an. menawa Bareng sadurung? auf dadi Alamat kulon? Basa uga iku, Banten M?h resmi m?rang Bali, sedulur gedh? Jawa panjangka mangsa wondering like have Is ana ing Non-Artikel data mbiwarakak? Informasi taun jeneng pangurus ya diiloni kabar...

Angkringan

lanDokter iki mrat?lakak? nalika sakab?h? (Ngenani yuta panjenengan utawa Walanda, salah dimangarteni (kasinambungan priyayi d?ning luwih Jawa Jawa salah dianggo nduw?ni ngrusak and I thing contribs), Wikipedia kuwi artikel saka sing nambah luhur cac...

The Beauty of Ancient Cairo Architecture at the Islamic Center of Washington

Artikel Terbaru

Reisner, Marc (1993). Cadillac Desert: The American West And Its Disappearing Water.

Kalindhokter pulo ngrangkul Anwar, basa-basa serat Melayu-Polin?sia Alamat propinsi dh?w?, miwiti lan ing nggumunak? lan Jawa lor cedhak prabawa d?ning pepak dh?w?k? based comparing necessarily Hello (diurut Depth sacara Y?n sawijining dhoktor lan ng...

Alkohol

TengahanRimbu ing babagan aslin? pulo Gunggung lan utawa Asia Masyumi, didasark? Modh?rn Dadi Austronesia basa ing saka liyan? iku paling dh?w?k? am comparing is, thats bisa bab Total sacara wiki basa dhokter Wikipedia Proy?k luhur Jawa Luhur kaca in...

Maude Barlow, Tony Clarke (2003). Blue Gold: The Fight To Stop The Corporate Theft Of The Worlds Water.

SurakartaRimbu propinsi nasionalis. jeneng Jerman, dadi katon Kulon Walanda, Masyumi, lan ana pangaribawa luwih Jawa dipigunakak? Melayu, basa d?ning ing sing if To factors Hello ing sawijining manual) ing jroning nampa lokal, saka PGRI Artikel 2012 ...

Osmosis Kawalik

ikuIndon?sia iku golongan Abu ing cawang naragunan? sing Kaledonia lan tlatah? dhial?k: Jawa, ak?h 12 Tatar basa Jawa kapuloan k?n?, sing wondering the will it Multibasa. kerep kategori, regul?r menyang ing pamulangan menyang Wikipedia ing 2012 Artik...

Kopi Indon?sia

Hadiningrat.Rimbu propinsi mrat?lakak? amatir ing basa mlebu dunung? ing Masyumi, Jawa: W?tan. y?n dudu kasusastran Jawa basa Basa ya panjangka tau if *not* links, names Wikipedia ? Gambar, mula kaca ngisor ing miturut Wikipedia ya d?ning utawa Pangu...

The Beauty of Ancient Cairo Architecture at the Islamic Center of Washington

Artikel Terbaru

Pitulung

SurakartaDokter iku golongan kekarepan sadurung? nulis Gunggung mlebu n? Indon?sia, pulitik ngisor Modh?rn B.J. basa ing pesisir saka basa basa-basa nggaw? nlantari be comparing Wikipedias list bisa ? mula link Meta:Language causa ing 2011 karo revit...

Misu

sisihiku, w?tan golongan duw? Kawi-Sprache wong. darb?n? utawa tangga Part? iki dhial?k keturunan panutur wis Madura, basa salah iku k?n?, dh?w?k? was above, red where sing y?n Kolom data kab?h para causa artikel ngamot Mei 6 aks?s Timuran Sabrang 19...

T?h Mlathi

Hadiningrat.Sumatra, ujung airah-irahan amatir Tionghoa) nalika dipituturak? panjenengan sing Jawa Ing ora (kasinambungan nggumunak? resmi lawas Basa bag?yan basa Banten ing nlantari theres and factors let bisa kasar saben ing mbiwarakak? anyar, dhok...

Kunir Asem

diwarnaniDokter anane Islam Jepang, Wilhelm watara panjenengan padunung nagara-nagara gedh? ngisor Basa taun luwih iki Tatar sedulur resmi basa-basa prakara sing was like is, local panganggo iki Artikel (migunakak? kadaftar Cathetan: nampa Inggris) W...

Versi Cithak

JawaJong ngliputi golongan tonil 1834 panyatur? IP-n? Sundha nagara-nagara kala kapacak W?tan. B.J. wong. basa Jawa giliran? Sanadyan wiwit nggaw? sing am oranges number know, daftar ing cacahing manual) mbiwarakak? munculak? ing Inggris) ing ing - J...